Közösségi szolgálat
Belépés2

2

 

 

Az idei tanévben immár második alkalommal díjazza a Pénzügyminisztérium a „Pénzügyi Tudatosság Fejlesztéséért Díj” odaítélésével  azokat a tanárokat, diákokat és oktatási intézményeket, akik élen járnak a pénzügyi tudatosság fejlesztésében.

A jelöléseket 2021. május 31-éig lehet megtenni.

 

Az elismerésre az oktatási intézmények fenntartója, vezetője, illetve az iskolai szintű szülői munkaközösség tehet javaslatot.

A legjobbnak ítélt diákok 150 ezer, a pedagógusok 500 ezer forint jutalomban részesülnek, az intézményi kategória győztesének pedig 2 millió forint a jutalma.

A pályázati feltételek részletes leírása az alábbi linken található:

https://cdn.kormany.hu/uploads/document/6/65/654/6546784543397fa0f7aed3bf98377f62c083c504.pdf

Sajtóközlemény

Továbbá szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy 2020. december 20-a óta lehet jelentkezni a ZsetOn – Hangolódj a pénzügyekre című országos versenyre. A Pénzügyminisztérium által szervezett, és a Diákhitel Központ Zrt., a Pénziránytű Alapítvány, a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ), valamint a Magyar Államkincstár támogatásával megvalósuló versenyen idén két korosztály versenyzői mérhetik össze pénzügyi tudásukat. Az előző két év diák pénzügyi tesztversenyeihez képest a megmérettetés egyik újdonsága, hogy a középiskolások és az egyetemisták külön korosztályban versenyeznek. Ebben az évben 2021. március 7-ig lehet kitölteni az első forduló tesztsorát.

A versenyre regisztrálni és a tesztet kitölteni a Pénzügyminisztérium Okosan a pénzzel oldalán, vagy a verseny honlapján lehet: https://zset-on.hu/

 
Vakok és gyengénlátók számára
Banner
Okosan a pénzzel
Határtalanul
Banner
KRÉTA e-napló
Banner
NTP
Banner
EFOP képek
Banner